esmaspäev, jaanuar 09, 2006

head uut - olgu see uus vaba rõhumisest, diskrimineerimisest ja eelkõige - sündigu ikka rohkelt "homoabielusid"

hea kolleeg,

oleme saanud kirja kodanikeühendustelt, kes toetavad samasoolistele ametlike kooselu registreerimisvõimaluste (rahvakeeli abielu) loomist.

meil oodatakse lähiajal seisukohta ja arvestades, et oleme ikka inimeste, hoolivuse ja armastuse ministeerium, siis tahame vastata sisukalt, mitte pelgalt juriidilisi nüansse ja seadusesätteid tsiteerides.

selleks aga, et kujundada meie sisukas seisukoht, kutsun teid avaldama arvamusi siseveebis foorumis.

siinkohal tahan rõhutada, et meil on sõna- ja mõttevabadus, mis tähendab, et igasugused arvamused on teretulnud - ühte tõde ei ole olemas.
/ometi pääsevad kõiksevõimsama jutule ikka need, kes samasooliste pärast südant valutavad. lapsed, pensionärid ja noored pered (kellele võiks ehk samuti vabaabielu institutsiooni luua) ei mahu selle armastuse ja hoolivuse hulka, millest meie ministeerium nii tulvil on.// kõigele lisaks on lausa lust ja rõõm näha, et ka tartu noorte reformiklubi julgeb nüüd, kus sotsiaalministeerium on debatti alustanud, oma pea aasta taguse üleskutsega kapist välja tulla.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"armastuse ministeerium" - ha! huvitav, millal manifesteeruvad ka tõe- ja rahuministeeerium...

P. ütles ...

kle blog minu meelest ei kvalifitseeru "siseveebi foorumi" alla ;)

P. ütles ...

kle blog minu meelest ei kvalifitseeru "siseveebi foorumi" alla ;)

mooses ütles ...

minu blog polegi siseveebi foorum, vaid sõpruskonna foorum, kus saab aeg-ajalt rõõmustada ühiskonnas aset leidvate sündmuste üle.

mooses ütles ...

ja armastuse ja hoolivuse ministeerium pidavat see siin jah olema, vähemasti kuulu järgi. me jagasime juba erinevad emotsioonid kabinettide vahel ära:)

Mike ütles ...

Lastele, pensinaridele ja noortele peredele luua vabaabieluinstitutsioon? Hm... Huvitav idee kindlasti :)

mooses ütles ...

huvitav tõlgendus sul