laupäev, detsember 25, 2004

Aitab sügavmöttelisusest...

Y don´t know what y´ve got until it´s gone = 101% tösi

eelmine aasta jätsin end traditsioonilistest jöuludest ilma ja see kord tundus, et mul on maailma parim jöul, kuigi köik oli nagu ikka jöuluöhtul. poleks iial arvanud, et vöin uue sulepea ja flanellöösärgi üle nii önnelik olla:)!!!

...ja inimsuhted. vajame kedagi enda körvale, et täita mingit puudujääki endas, aga mis siis kui mingil hetkel polegi puudujääki, köik on iseendas olemas - rööm, rahulolu, tasakaal ja köditav pönevus?!! siis piisab perest, söpradest ja teatavast tähelepanust, et köik oleks viimase peal. järsku on kadunud meeleheitlikkus ja igatsus. kui enam paremaks minna ei saaksgi, meenub äkitselt, et oota, midagi on valesti, kus on see illusioon printsist valgel hobusel;)(;??? ja algab ajuklapperjaht leidmaks tuttavat igasust. hetkeks leian ta üles ja ometi on midagi valesti - see on völts, sest tegelikult on mul täiesti SAVI!

tahan lihtsalt sind ja sind ja sind aeg-ajalt ära kasutada, et tähelepanu saada ja siis rahulolevana öhtul üksi uinuda, sest keegi pole piisavalt hea. polegi mingit printsi vaja, teda lihtsalt pole enam olemas, meedia tappis ta. vsjo

the glory of single life? eks otsustage ise, igaühele oma

röömsaid pühi:)

1 kommentaar:

laura ütles ...

ehk ongi Sinust nüüd saanud see seksi ja linna stiilis vallalise musternäidis?

self sufficiency is the keyword of today.