neljapäev, aprill 28, 2005

jälle üks tööpäev on möödas, sa oled väsinud ja tühi on pea

üheteistkümnes tundus täna armas ning üksiti jõudsin arusaamisele, et olen nendega ära harjunud ja softix muutund, krt, kõiges on süüdi kevad, eriti kõigis jätkuvalt tegemata kodutöödes.
viimasel koosolekul õnnestus alaealisi solvata, nii et nad sellest ise aru ei saanud ja kaasa naersid ning vaadata mustvalget kohvi ja sigarettide filmi(mis oli eriti piinarikas mu suitsuvaba elu kontekstis, leevendus saabus alles nädalavahetusel).

viimaks, neljanda aasta lõpuks, suutsin näha ka korpide-seltside rongkäiku ja külastada nii palju erinevaid akadeemiliselt organiseerunud asutusi kui minu metsikus välja kannatas - ja üllataval kombel, täitsa huvitav ja tore oli(kui nii lihtsameelselt väljenduda võib). õnneks veendusin ENÜS´i külastades, et korpi või seltsi oleksin astunud vaid juhul, kui oleksin mehena sündinud, aga samas peab keegi ju ka rahva tervise eest hoolitsema...

ja kuigi oleks kangesti tahtnud paadirallist ise osa võtta, pidin kõrvalt vaatama. samas tundus vihmake, mis päris aktiivselt taevast alla tuli, üsna piisav olevat;)

ja tuligi maikuu ja ettekanded ja eksamid:(

Kommentaare ei ole: