neljapäev, jaanuar 27, 2005

tere tulemast tartusse!

-luba ma ennustan sulle
-ei taha
-ma ennustan su tulevikku, olevikku ja minevikku, ainult 10 krooni eest!
-käi kuradile!
mida krt! sain vaevu bussist maha, kui juba tahetakse midagi maha müüa. iseenesest oleks ju huvitav teada saada kuidas MINEVIKKU ENNUSTATAKSE(mulle tundub see küll esialgu üsna võimatu ülesanne) ja seda kõike ainult 10.- eest. mustlasted on ka nähtavasti ajaga kaasa läinud ja pakuvad mitu-ühes tooteid...
seejärel suundusin tartu descartes´i lütseumi poole, kus mind ootas õpetajaks vannutamine. mingi nipi läbi õnnestus mul vabaneda seitsmendikest ja üheksandikest ehk siis kõigist täiesti ajudeta ja metsikult märatsevatest inimesealgetest ning väljusin koolimajast võiduka teadmisega, et järgmisest nädalast harin üheteistkümnendat klassi prantsuse keele vallas:)me peaks nüüd blogi nime ära muutma milleksgi les maitresses sarnaseks;)
seejärel suundusin maailmasse sööma ja õppima, sattusin aga hoopis teoloogide tulist vestlust pealt kuulama moslemite invasioonist ja eurodirektiividest, et ehk tuleks kehtestada euromäärus, millega jumalale antakse mingi ühine nimetus kõigi rahvaste seas - midagi, mida tallinnas kindlasti ei kuule!
kuna õppimisest ei paistnud sel päeval enam kuidagi midagi välja tulevat, otsustasin baari-paavot elusuuruses vaatama minna. ta ilutses nimelt eile õhtul tartu reforminoorte kontoris ja oli ausalt öeldes üsna mõttetu, aga vähemasti sai täiesti tühja ja purulagedat atlantist külastada, kus terve baar oli vaid kõigi meie viieteistkümne päralt.
päeva lõpetas muidugi klubi tallinn. lahkusin sealt kolme pooleliitrise a le coq õlleklaasi ja ühe barclay tuhatoosi õnneliku omanikuna pärast seda, kui mihkel oli üritand mind mingile elukoledale punasele dressipluusile maha parseldada.


and when i feel that love is dead, i´m loving angels instead

palju õnne kõigile sessi lõpu puhul:)

Kommentaare ei ole: